Najava BRM 200 km Sveta Nedelja

Pozivamo vas na breveto BRM 200 km Sveta Nedelja.

Trasa je identična prošlogodišnjem prvom izdanju: Sveta Nedelja – Pisarovina – Karlovac – Duga Resa – Generalski Stol – Ogulin – Vrbovsko – Severin na Kupi – Karlovac – Jastrebarsko – Sveta Nedelja. Ukupno, 229 km uz oko 1500 m visinaca.

Start je na trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji u subotu 28. kolovoza u 8:00, gdje je i cilj. Vremensko ograničenje za ovaj breveto je 13:30 sati, što znači da do cilja treba doći najkasnije do 21:30.

Budući da će se breveto voziti na otvorenoj cesti koja nije rezervirana za promet isključivo biciklima, poštivanje svih prometnih pravila je obavezno.

Za noćnu vožnju obavezna su svjetla i reflektirajući prsluk. Veselimo se vašem dolasku.

Prijave

– startnina iznosi 70 kuna (ili 10 eura). Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (još 70 kuna ili 10 eura). Prijaviti se možete zaključno do 27. kolovoza.

U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

plan puta BRM 200 km Sveta Nedelja

karta BRM 200 km Sveta Nedelja i elevacijski dijagram BRM 200 km Sveta Nedelja

– kako doći do starta BRM 200 km Sveta Nedelja (potreban instaliran Google Earth)

– na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati i Izjavu (svaki sudionik treba biti osiguran i imati obavljen liječnički pregled)

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.