Izvještaj BRM 600 km Sveta Nedelja 2011.

Protekli vikend bio je na rasporedu posljednji iz kvalifikacijske ili Super serije breveta za ovu godinu.

Na startu u subotu na glavnom Svetonedeljskom trgu pojavilo se deset randonera iz Slovenije i Hrvatske. Po prvi put u Hrvatskoj imali smo učesnika na ležećem biciklu ili recumbentu, uz to i prvog pobjednika nedavno održane utrke oko Slovenije DOS u toj kategoriji, Alekseja Dolinšeka.

Iako je prognoza bila dosta loša, pogotovo za subotu, nije se ostvarila. Vrijeme nam je bilo naklonjeno, bez padalina i uglavnom poluoblačno, bez vjetra. U nedjelju je bilo odlično vrijeme do poslijepodnevnih sati kada se naglo pogoršalo, otežavajući povratak u Svetu Nedelju. Na cilj je stiglo osam randonera. Uz čestitke svima na uspješno odrađenom ipak dosta zahtjevnom brevetu i stjecanju titule Super randoner, posebna zahvala Željku Pale koji je nakon odustajanja dao svoj bicikl Darku Fojsu koji bi inače uz kvar na svojem biciklu morao odustati, kao i randonerima iz grupe, Bojanu Gunjeviću i Boštjanu Pečaru koji nisu napustili Darka – to je pravi randonerski duh!

Svih osam randonera su završetkom ostvarili kvalifikacijsku normu za nastup na ‘brevetu’ svih breveta: Pariz-Brest-Pariz koji je na rasporedu 20/21. kolovoza.

‘Rezltati’ BRM 600 km Sveta Nedelja:

Alen Moše 34:42
Bojan Gunjević 34:42
Aleksej Dolinšek 34:58
Danijel Horvat 39:39
Josip Dikon DNF
Željko Pale DNF
Darko Fojs 34:42
Boštjan Pečar 34:42
Siniša Babić 36:28
Ares Buršić 34:42
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.