Najava BRM 300 km Pula 2012

Slijedeći breveto koji organiziramo je BRM 300 km Pula. Ove godine start i cilj će biti u Puli, na parkiralištu Verudela, odnosno E&D Day And Night Bar, 21. travnja u 6 sati.

Trasa breveta prolazi Medulinom, Labinom, Opatijom, Buzetom, Savudrijom i Porečom. Breveto treba odvoziti za 20 sati, što znači da na cilju treba biti do 2 sata u nedjelju ujutro. U odnosu na trasu od prije dvije godine, ova je lakša, pa ćemo ove godine imati samo oko 3500 visinaca.

Podsjećamo da su kaciga, prednja i stražnja svjetla, te reflektirajući prsluk ili trake obavezni – iste ćemo provjeravati na startu. Vremenska prognoza je, naravno, odlična. Na trećoj kontrolnoj točki bit će organiziran ručak za sve sudionike.

Vidimo se na startu!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete zaključno do 19. travnja. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

  • plan puta BRM 300 km Pula
  • karta BRM 300 km Pula
  • detalje trase BRM 300 km Pula možete naći na: http://www.bikemap.net/route/1416236
  • kako doći do starta BRM 300 km Pula
  • na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati i Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.