Najava BRM 200 km Bjelovar

Slijedeći na rasporedu je breveto BRM 200 km Bjelovar u organizaciji Randonneurs Croatie i bjelovarskih randonneura ponesenih prelijepim iskustvima s ovogodišnjih događaja. Start breveta bit će u Bjelovaru 9. lipnja 2012. u 8 sati (detalji o točnom mjestu starta uskoro).

Trasa breveta od Bjelovara ide južno prema lijepoj i šumovitoj Moslavini. Cesta nas kroz lagano brežuljast kraj vodi prema Garešnici. Od Garešnice randonneurska povorka vraća se prema mjestu Podgarić podno Moslavačke gore gdje planiramo uspon na znamenitu i legendama bogatu povijesnu lokaciju – srednjovjekovni utvrđeni Garić grad. Vraćamo se na glavnu cestu u mjestu Podgarić pa slijedi uspon na Moslavačku goru i spust koji vodi prema Popovači. Ostali ravničarski dio vodi prema Ivanić Gradu, Vrbovečkoj Dubravi nakon čega slijedi povratak u bilogorski kraj. Predviđa se lagani uspon na Bilogoru iznad Bjelovara pa natrag u Bjelovar na cilj randonneurskog druženja.

Predviđena trasa nije odveć zahtjevna. Uglavnom je ravničarska ili lagano brežuljkasta s jednim značajnijim usponom na Moslavačku goru.

Breveto je vremenski ograničen na 13 sati i 30 minuta pa vas na cilju u Bjelovaru čekamo do 21:30 sati. Na cilju je predviđena jestiva okrijepa (uračunata u startninu) i druženje za sve sudionike događaja. Detaljnije informacije (road book, karta i ostalo) slijede uskoro. Kao i inače, obavezni dio opreme su kaciga, reflektirajući prsluk i svjetla. Vidimo se na startu!

Danijel i Senad

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete do 7. lipnja. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com.

Informacije

Start breveta je na parkiralištu kod Školsko sportske dvorane u Ulici Andrije Hebranga. Administrativne stvari prije starta će se riješavati od 7:15 u fast foodu ‘KISP’, Poljana dr. Franje Tuđmana 3, pored južne strane parkirališta (kako doći do starta).

Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Popis prijavljenih:

  1. Ares Buršić,
  2. Nenad Ciglar,
  3. Tomislav Drvoderić,
  4. Ivan Šormaz,
  5. Nikola Prprović,
  6. Miroslav Dragašević,
  7. Dražen Pleško,
  8. Senad Begić,
  9. Goran Iličić,
  10. Zoran Pavlović,
  11. Matija Mikšec,
  12. Anđelko Šporčić,
  13. Zlatko Kovač,
  14. Zdravko Paurović,
  15. Damir Žmarić,
  16. Juraj Segin,
  17. Dejan Glazer,
  18. Danijel Ojvan,
  19. Goran Županić,
  20. Roberto Setnik,
  21. Leon Vrtarić,
  22. Ninoslav Sisek,
  23. Darko Sinko,
  24. Miljenko Žerjav,
  25. Siniša Levačić,
  26. Sanko Šumbera,
  27. Robert Kranjec,
  28. Damir Benkus,
  29. Zoran Segin,
  30. Hrvoje Kušen,
  31. Darko Fojs,
  32. Robert Đonđ,
  33. Slobodan Čalić,
  34. Krešimir Kljajo.
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.