Najava BRM 200 km Buzet 2015.

Obavijest 8.4.2015: Nadopunjene GPX i KML datoteke.

Slijedeći breveto koji organiziramo je Buzetska 200tka. Start i cilj ovog breveta je u Pizzeria Ježić u Buzetu, 11. travnja.

Trasa prolazi kroz Istarske toplice, Livade, Oprtalj, Plovaniju do prve kontrole, najzapadnije točke u Hrvatskoj, svjetionika Savudrija. Druga kontrolna točka je u Barbanu, do koje treba doći preko Umaga, Novigrada, Višnjana, Tinjana i Žminja. Iz Barbana trasa vodi kroz Rašu, Labin, Voziliće, Kršan, Golgoricu i Draguć do cilja u Buzetu.

Ukupno je to 203 km i oko 2300 metara visinaca. Startat ćemo u 9:00 sati, što znači da do cilja treba doći najkasnije do 22:30. Vozimo po svim vremenskim uvjetima. Kaciga je obavezni dio opreme, a prednja bijela i stražnja crvena svjetla uz reflektirajući prsluk ili trake su obavezni dio opreme za noćni dio vožnje ili u uvjetima slabe vidljivosti.

Za sve sudionike organizirana je okrijepa na cilju u Pizzeriji Ježić.

Vidimo se na startu!

Prijave

  • Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za još 70 kuna. Prijaviti se možete do 9. travnja 24:00. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, email adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Buzet 2015
  • Karta BRM 200 km Buzet 2015
  • GPX i KML datoteka BRM 200 km Buzet 2015
  • Na startu će svaki sudionik breveta dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati Izjavu
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.