Najava BRM 200 km Sveta Nedelja 2015.

U subotu 5. rujna organiziramo najduži BRM 200 km. Vozit ćemo se od Svete Nedelje do Toplica Sveti Martin, odnosno Hotela Spa Golfer. Trasa iz Svete Nedelje vodi kroz Jakovlje, Zabok, Sveti Križ Začretje, Lepoglavu, Ivanec i Varaždin do Toplica Sveti Martin i natrag po istoj trasi. Ukupno 239 km uz oko 1400 m visinaca.

U hotelu Spa Golfer i na cilju organizirana je okrijepa za sve sudionike uračunata u startninu. Start je s glavnog Svetonedeljskog trga u 7:00, a cilj u Bistrou Pri Peri u Hoto centru. Vremensko ograničenje je 13:30, što znači da na cilj treba doći najkasnije u 20:30. Breveto se ne odgađa zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Kaciga je obavezni dio opreme, a prednja bijela i stražnja crvena svjetla uz reflektirajući prsluk ili trake su obavezni dio opreme za noćni dio vožnje ili u uvjetima slabe vidljivosti.

Vidimo se na startu!

Prijave

  • Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za još 70 kuna. Prijaviti se možete do 3. rujna u 23:59. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, email adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Sveta Nedelja 2015
  • Karta BRM 200 km Sveta Nedelja 2015
  • GPX i KML datoteka BRM 200 km Sveta Nedelja 2015
  • Na startu će svaki sudionik breveta dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati Izjavu
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.