Najava BRM 200 km Bjelovar 2016.

Pozivamo vas 7. svibnja u Bjelovar na peti po redu breveto ove sezone. Start breveta bit će u 8:00 u Vita Novoj na samom ulazu u Bjelovar iz smjera Zagreba. Prva kontrolna točka nalazi se u mjestu Garešnica u Hotelu Garić. Do druge kontrolne točke vozimo se po slabo prometnim cestama uz prekrasne krajolike do mjesta Pakrac i caffe bara Palma.

Put nas dalje vodi iz Pakraca prema Požegi i u mjestu Kamenska skrećemo prema Novom Zvečevu. Nakon par kilometara ulazimo u Geo Park Papuk i onda kreće jedan malo duži uspon do Novog Zvečeva, a nakon toga jedan duži spust do treće kontrolne točke u mjestu Voćin, caffe bar Park. Nakon Voćina vozimo uz obronke Papuka, teren je nešto brežuljkast i tako stižemo do mjesta Grubišno Polje. Put nas dalje vodi do Bjelovara, do cilja.

Po završetku sve sudionike očekuje ručak koji je uključen u cijenu startnine. Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, pa ćemo Vas na cilju čekati do 21:30 sati. Uz tehnički ispravan bicikl obavezna je kaciga, a reflektirajući prsluk, prednje i stražnje svijetlo u slučaju vožnje po mraku ili u uvjetima slabe vidljivosti.

Prijave

  • Startnina iznosi 70,00kn.Po uspiješno završenom brevetu možete naručiti komemorativnu medalju po cijeni od 70,00 kn. Prijaviti se možete do 05.05.2016. u ponoć. U prijavi navedite: ime i prezime, adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijave na: (sbegi@net.hr) sbegi (at) net (dot) hr

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Bjelovar
  • Karta BRM 200 km Bjelovar
  • GPX datoteke Bjelovar
  • Na startu prilikom registracije svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati Izjavu BRM 200 km Bjelovar

 

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.