Najava BRM 200 km Skradin 2017.

Slijedeći breveto na rasporedu u organizaciji Randonneurs Croatie je BRM 200 km Skradin. Ove godine malo izazovnije u penjanju, ali i dalje bez 8 km makadama. Nova ruta, djelovima poznata, ali samo iz suprotnog smjera.

Start i cilj breveta bit će u Skradinu ispred Apartmana/Kafića Visovac (Konzum), Skradinskih svilara 21, u subotu, 23. rujna 2017. u 7:00 sati.

Ruta će nam dati mogućnost uživanja u kršu i pogledu na more. Prava prilika za joyride.

Brevet kreće iz Skradina prema sjeveru s laganim usponima. Prva kontrolna točka je kod Roškog slapa nakon 17-ak km zagrijavanja. Do druge kontrolne točke krajolik se potpuno promijeni. Nakon Drniša se penjemo na 860+ metara nadmorske visine i spuštamo u Vrliku. Nastavljamo uz jezero Peruča na cesti D1 do Hrvaca (3. KT). Nakon toga nastavljamo prema obali. Uživat ćemo u panorami dok se spuštamo u Kaštel Stari. Iz Divulja se penjemo do Labina i nastavljamo kroz valoviti teren do mjesta Danilo Kraljice odakle se do cilja lagano spuštamo zadnjih 25-ak km.

Predviđena trasa ukupne je duljine 212 km i oko 2500 m visinaca. Podloga trase je od dobrog do odličnog asfalta.

Breveto je vremenski ograničen na 13 sati i 30 minuta, pa vas na cilju u Skradinu čekamo do 20:30 sati.

Kao i inače, obavezni dio opreme su kaciga, reflektirajući prsluk i svjetla.

Napomena: Parkiranje u Skradinu je ili otežano ili se skupo plaća! Predlažemo parkiranje izvan mjesta u okolnim selima i spuštanje na start biciklom.

Vidimo se na startu!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete do 21. rujna. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se na email adresu ( (kornel.boros@gmail.com) kornel.boros (at) gmail (dot) com)

Informacije

Plan puta BRM 200 km Skradin

Karta BRM 200 km Skradin

gpx datoteke BRM 200 km Skradin

Na start breveta dođite barem pola sata ranije (6:30) kako bi odradili administrativne stvari. Svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i ACP karton za ovjeru kontrolnih točaka, a treba potpisati i Izjavu.

Breveto se ne odgađa zbog lošeg (ili predobrog) vremena.

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.