Najava BRM 200 km Daruvar 2019

Pozivamo Vas na 1. daruvarski breveto koji će se održati u subotu 29. lipnja, u Daruvaru, Julijev park 1, sa startom u 8:00 sati ispred Hotela Termal.

Staza je duga 211,1 km sa oko 2000 m nadmorske visine te prolazi slabo prometnim i kvalitetnim prometnicama sa prekrasnim pejzažima, usponima, spustevima te ravnicama kroz šumovite krajolike.

Prva kontrolna točka je u Virovitici u Caffe baru ”Mount Everest” na 45,8 km. Nakon Virovitice staza vodi do Grubišnog polja, prolazi preko Grđevca  do Bjelovara. Na ulasku u Bjelovar, u sklopu trgovačkog centra na 108,7 km se nalazi naša druga kontrolna točka u caffe baru “Predah”. Dalje nastavljamo južnom zaobilaznicom i vozimo preko Narte i Ivanske prema Garešnici, Međuriću i Poljani gdje se na Ininoj benzinskoj postaji nalazi treća kontrolna točka na 173 km. Od nje do Daruvara ostaje nešto manje od 40 km.

Za dobrodošlicu prije starta častimo vas kavom.

Po zavšenom brevetu, sve sudionike očekuje ručak u hotelu Termal koji je uključen u cijenu startnine, te kupanje i uživanje u bazenima hotela Termal u srcu parka grofa Jankovića koji krasi najljepši mali grad u Hrvatskoj.

Grad je osvojio nekoliko priznanja kao najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske, čak četiri zlatna, dva srebrna i jedno brončano. Najzelenijim urbanim središtem čine ga park u središtu grada te dva uređena perivoja koji se stapaju s gradskom arhitekturom te bogatom arhitektonskom ostavštinom iz srednjovjekovnih vremena.

Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, pa ćemo Vas na cilju čekati do 21:30 sati. Uz tehnički ispravan bicikl obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk te prednje bijelo i stražnje crveno svijetlo u slučaju vožnje po mraku ili u uvjetima slabe vidljivosti. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa i pribor za krpanje guma ili rezervna zračnica.

NAPOMENA: Na start dođite u 7:00 kako bi smo do 7:55 sati uspjeli riješiti prijave.

Vidimo se!

Prijava:

  • startnina iznosi 70 kn (pripremite sitan novac)
  • prijave do četvrtka 27. lipnja do 23:59 sati preko linka
  • odjave na (sudarnikola3@gmail.com) sudarnikola3 (at) gmail (dot) com

U prijavi navedite: ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta.

  • po uspješno završenom brevetu možete naručiti komemorativnu medalju po cijeni od 70 kn

Informacije:

Na startu, prilikom registracije svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton te treba potpisati Izjavu.

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.