Najava BRM 200 km Zadar – 4 mosta 2021.

Poštovano ciklomaratonsko pučanstvo,

prošlu godinu smo preskočili, u novoj 2021. se vraćamo tradicionalnoj proljetnoj adresi. Startamo ispred hotela Porto u Zadru, s adrese Nikole Jurišića 2, 27. ožujka, u 8h. Mostovi su na broju, ruta je već viđena i poznata, tako da kratko telegrafski točkasto slijedi par savjeta:

  • Hibernacija. 4 mosta smo prvi put obilazili u proljeće 2015. godine. Brevet je bio zamišljen da bude dug, lagan i da otvara sezonu nakon zimskog sna. Vremena se mijenjaju, klimatske promjene pomažu, trenažeri se vrte i ljeti i zimi, u Istri se već vozi naveliko…a mi smo tu i dalje za poklonike laganog kruzanja, bez dugih i teških uspona.
  • Vjetar. Vrijeme je obično povoljno, ali nemojte se skroz opustiti – vedro i sunčano vrijeme često znači i marčanu buru i naglo zahlađenje po zalasku sunca pa ubacite neki dodatni sloj u gepek za svaki slučaj.
  • Navigacija. Ako zapamtite da trebate redom obići mostove u Tisnom, Maslenici, Pagu i Viru, nećete puno pogriješiti s rutom. Na putu od Tisnog preko Benkovca do Maslenice postoji više varijanti, pa obratite pažnju na kartu, putnu knjigu i navigacijske uređaje. Mislili smo na vas, odabrali smo najbolju rutu 😊
  • Jelo i piće. Na startu će biti kave i sitnica (banane, keksi, gelovi) za konzumaciju odmah ili za ponijeti, a na cilju večera za sve sudionike/ce.

  • Epidemiologija. Pratit ćemo upute, držat ćemo distancu. Bit ćemo razumni i nećemo komplicirati. Bit će sve u redu.
  • Iz Hotela Porto su nam ljubazno omogućili noćenje po posebnim cijenama pa molim zainteresirane da to naznače u prijavi.

Informacije

Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna). Prijaviti se možete putem obrasca ili (e-mailom) ivan.puzek (at) gmail (dot) com. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati tijekom breveta.

Prijaviti se, i po potrebi odjaviti, možete do četvrtka, 25. 3. 2021. Vidimo se na startu!

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.