BRM 200 km Vodice – Najava

Pozdrav svim Ranonnerkama i Randonnerima!

Pozivamo Vas u nedjelju, 11.7., na predivan breveto  BRM 200 km Vodice Moje Misto.

Start je u 08.00 sati iz centra grada na obali Vladimira Nazora, a cilj breveta je u kultnom Vodičkom restoranu „ SANTA MARIA“ (ulica Kamila Pamukovića 9) gdje ćemo nakon završenog breveta odmoriti uz lagano druženje.

Na start dođite u 07:00 kako bi smo do 7:55 sati uspjeli riješiti prijave.

Staza je duga 220 km s oko 2000 m visinaca.

Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati.

Ruta nas vodi prema Stankovcima gdje nam je  na Vidikovcu Kamenjak sa prekrasnim pogledom na cijeli Šibenski arhipelag (park prirode) KT1 .U nastavku rute preko nezabilaznog Benkovca nastavljavljamo do druge KT2 (Medviđa). Nakon prolaska kroz Đevrske (KT3) predivan krajolik vodi nas prema Oklaju KT4 gdje nas čeka okrijepa na OPG DUVANČIĆ (Duvančići 13). Nakon male pauze krećemo prema Drnišu KT5 (benzinska postaja). U malom čarobnom Skradinu je KT6, te nastavljamo uz maslinike i vinograde prema Vodicma – cilj breveta.

Po mogućnosti, ponesite olovku kako bi mogli sami na kontroli upisati vrijeme u karton. Selfie s kontrola, šaljite, molim Vas, odmah na +385 99 2050205 (WhatsApp, Viber i Messenger).

Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik.

Prijave

Startna pristojba iznosi 120,00 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn.

Prijaviti se možete do 08.07.2021. do 23:59 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se na: https://tinyurl.com/6ks865kk ili na: (silvijo@gtp.hr) silvijo (at) gtp (dot) hr.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Vodice
  • Karta BRM 200 km Vodice
  • gpx datoteke BRM 200 km Vodice
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu

Epidemiološke mjere

Sukladno situaciji u kojoj se nalazimo, ovaj breveto će se organizirati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera: svi sudionici su dužni prilikom boravka na startu, odnosno cilju i svim kontrolnim točkama koristiti maske za lice ili medicinske maske, te se suzdržati od bliskog kontakta. Svaki sudionik mora popuniti i potpisati Epidemiološki upitnik.

Vidimo se !

Silvijo Pale-Halić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.