BRM 600 km Sveta Nedjelja – Forty-Sixty Tour – Najava

Dragi svi,

pozivamo vas na 600 kilometarski „Forty – Sixty Tour“ breveto maraton koji će započeti u subotu 3. Srpnja, u 6:00 ujutro s najpoznatijeg trga u randonneura Hrvatske, Slovenije, Bosne i Mađarske, Trga A. Starčevića u Svetoj Nedelji. Trasa maratona vam neće biti posebno opisana. Proučite kartu maratona i zemljopisne karte, proučite putnu knjigu, a dodatne informacije o znanim radovima na cestama dobit ćete prije samog starta.
40 – 60 naziv dolazi iz razloga što trasa sa svojih 60 % dužine vodi kroz susjednu Federaciju BiH i Republiku Srpsku. Scenarij će često puta biti živopisan, a gdje, što i kako vidjeti, također, za sudionike na samom startu.
Ćevapi vam rezervirani, nisu… Zašto?! Pitajte Terezu… :0)))
Što se tiče povratka u Republiku Hrvatsku za hrvatske vozačice i vozače, glede COVID… da ne velim čega, ne bi trebalo biti problema. Od MUP RH dobiven je odgovor pod kojim uvjetima je moguć povratak u Hrvatsku za one koji nisu cijepljeni i slično. Testiranje nije potrebno. Svi prijavljeni sudionici dobit će u elektronskoj pošti kompletnu korespondenciju koju, po potrebi, mogu pokazati na ulasku u Hrvatsku preko GP Kostajnica.

Vremensko ograničenje je nedjelja, 4. srpnja u 22:00.

Uz tehnički ispravan bicikl ili neko drugo vozilo pokretano isključivo snagom vašeg tijela, obavezni dijelovi opreme su kaciga, te reflektirajući prsluk, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo za noćni dio vožnje kao i za vožnju u uvjetima loše vidljivosti. Toplo se preporučuju još mobitel, identifikacijski dokumenti (dva puta se prelaze državne granice!), liječnička iskaznica, nešto hrvatskih kuna i bosanskih maraka (Ćevapi, pivo bezalkoholno, sladoled, boza, bureci razni, baklave i slično) priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma i rezervna zračnica.

Startna pristojba iznosi 110 HRK. Po uspješno završenom breveto maratonu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 HRK. Prijaviti se možete do 1. srpnja do 23:59. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme nastupa. Prijavite se (ovdje) sibabic (at) gmail (dot) com.

Informacije

  • Plan puta BRM 600 km Sveta Nedelja – Forty-Sixty Tour
  • Karta BRM 600 km Sveta Nedelja – Forty-Sixty Tour
  • GPX datoteke BRM 600 km Sveta Nedelja – Forty-Sixty Tour
  • Na startu će svaki sudionik dobiti breveto karton, kartu i plan puta, a morat će potpisati Izjavu

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik (sukladno prema ograničenjima i uputama koji će tada vrijediti).

Vidimo se!

Cheers, Siniša

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.