BRM 400 km Sisak – Najava

VAŽNO! 

U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICA I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆU VAS IZVJESTI U PETAK 10. PROSINCA PUTEM E-MAILA DO 12.00 SATI!

Pozdrav svima!

Stigla je zima. Pao je i prvi snijeg, a pred nama je još jedan zimski izazov. Odlučio sam se za start iz Siska. Pred godinu dana za stanovnike toga kraja počela je borba sa zimom i krovom nad glavom nakon razornog potresa. Simbolički će vožnja biti posvećena tom gradu.

Start i cilj je ispred restorana „GRAND“, ulica Nikole Tesle 8. Start breveta ovaj put će biti u subotu, 11. prosinca u 12.00 sati. Vremensko ograničenje je 27 sati, što znači da do cilja treba doći u nedjelju 12. prosinca do 15.00 sati.

Ruta na vodi preko Ivanić-Grada gdje je i prva KT1 (benzinska postaja Petrol – FOTO), te nastavlja prema Bjelovaru KT2 (glazbeni paviljon u centru parka – FOTO). Dalje se vozimo do Pakraca KT3 (hotel Pakrac – FOTO), te preko Požege i Pleternice stižemo do Slavonskog Broda: KT4 je na samoj šetnici uz Savu ispred kazališne dvorane (vitez Relja u borbi sa zmajem – FOTO). Nadalje vozimo po već svima dobro poznatoj ruti preko Nove Gradiške, Novske i Kutine do cilja u Sisku: restoran Grand, gdje nas očekuje okrijepa nakon hladnog putovanja po ovom dijelu lijepe naše. Ukupno 406 km uz oko 2200 m visinaca.

Informacije 

  • Plan puta BRM 400 km Sisak
  • Karta BRM 400 km Sisak
  • GPX datoteke BRM 400 km Sisak
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a dužan je ispuniti obrazac Izjava

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Prijaviti se (po potrebi i odjaviti) možete do četvrtka, 9. prosinca, do kraja dana na: (silvijo@gtp.hr) silvijo (at) gtp (dot) hr.

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju, personaliziranu s imenom breveta (70 kuna).

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik (sukladno ograničenjima i uputama koje će tada vrijediti).

Vidimo se !

Kontakt: +385 99 205 0 205

Silvijo Pale-Halić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.