BRM 200 km Požega – Najduža noć

VAŽNO!

U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICE I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆU VAS IZVIJESTITI U PETAK 16. PROSINCA PUTEM E-MAILA DO 20:00 SATI!

Pozdrav svima!

Pozivamo Vas da godinu završite vozeći ravničarskih 200 km u najdužoj noći. Pred nama je još jedan zimski izazov: 200 km sa startom u prostorijama NK Dinamo Rajsavac u Rajsavcu, gdje je i cilj breveta. ‘Štambiljamo’ se samo jednom u prostorijama kluba Okac u Županji. Lagani profil, ruta kroz civilizaciju, otvoreni kafići, osvijetljena mjesta, mini okrijepe na startu, cilju i kontrolnoj točki… Standardno.

Start i cilj su prostorije NK Dinamo Rajsavac, 10-ak km udaljenog od Požege u smjeru Našica. Start je u subotu 17. 12. u 16:00 sati. Vremensko ograničenje je 13:30 sati, što znači da do cilja treba doći u nedjelju 18. prosinca do 3:30 sati.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Požega – Najduža noć
  • Karta BRM 200 km Požega – Najduža noć
  • GPX datoteka BRM 200 km Požega – Najduža noć
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a dužan je ispuniti Izjavu

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Prijaviti se (po potrebi i odjaviti) možete do petka, 16. prosinca, do 16h. Prijavite se (ovdje) petar.gerstman (at) gmail (dot) com.

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna).

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

Vidimo se!
Petar Gerstman

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.