Najava BRM 200 km Cres 2010.

Pozivamo vas na prvi breveto ove godine u organizaciji Randonneurs Croatie. Start je 20. ožujka u 7:00 sati ispred hotela ‘Televrin’ u Nerezinama, otok Lošinj.

Iz Nerezina trasa vodi glavnom cestom prema mjestu Osor i otoku Cresu. Prva kontrolna točka se nalazi na trgu u Lubenicama.

Do Lubenica se dolazi jako uskom i na mjestima dosta oštećenom cestom. Istom cestom se vraća do glavne ceste i nastavlja do trajektog pristaništa Porozina. Treća kontrolna točka je trajektno pristanište Merag. Slijedi najduža dionica breveta – 70tak kilometara do mjesta Mali Lošinj i zatim povratak do hotela ‘Televrin’ u Nerezinama.

Ukupno 203 kilometara i 3600 metara penjanja. Možda nije najlakši breveto, ali će prekrasni pejzaži otoka Cresa i Lošinja isplatiti uloženi trud. Vidimo se na startu!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna (ili 10 eura), koliko je i medalja.

Prijaviti se možete zaključno do 18. ožujka. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com.

Informacije

Na start breveta dođite barem pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati i izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

plan puta BRM 200 km Cres

karta BRM 200 km Cres

elevacijski dijagram BRM 200 km Cres

red plovidbe Jadrolinijih trajekata prema otocima Cres i Lošinj: http://www.jadrolinija.hr

kako doći do starta BRM 200 km Cres (potreban instaliran Google Earth)

Popis prijavljenih za BRM 200 km Cres 20.03.2010

1) Petra Gidak,
2) Tomislav Buturajac,
3) Siniša Babić,
4) Ervin Škacan,
5) Josip Kresonja,
6) Darko Fojs,
7) Dean Ribić,
8) Goran Marović,
9) Adis Mahmutović,
10) Vedran Ivanac,
11) Neven Samac,
12) Alen Moše,
13) Ares Buršić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.