Najava BRM 400 km Sveta Nedelja 2010.

Pozivamo vas na naš najduži breveto ove godine BRM 400 km Sveta Nedelja.

Start i cilj je na trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji u subotu 1. svibnja u 0:00. Vremensko ograničenje za ovaj breveto je 27 sati, što znači da do cilja treba doći najkasnije do 3:00 ujutro u nedjelju.

Vozit ćemo se od Svete Nedelje preko Brežica, Novog Mesta, Črnomelja, Kočevja i Ribnice do Postoje i natrag preko Ribnice, Lašča, Gaberja, Novog Mesta i Brežica do Svete Nedelje. Ukupno, oko 402 km i oko 3500 m visinaca.U Postojni je kontrolna točka u hotelu Sport, gdje ćemo organizirati doručak za sve sudionike.

Obavezan dio opreme su i svjetla, reflektirajući prsluk i dokument za prelazak granice.

Vidimo se na startu!

Prijave

– startnina iznosi 70 kuna (ili 10 eura). Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna ili 10 eura). Prijaviti se možete zaključno do 29. travnja.

U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

plan puta BRM 400 km Sveta Nedelja – bit će objavljen uskoro

karta BRM 400 km Sveta Nedelja i elevacijski dijagram BRM 400 km Sveta Nedelja su preuzeti s bikemap.net

– kako doći do starta BRM 400 km Sveta Nedelja (potreban instaliran Google Earth)

– na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati i Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.