Najava BRM 400 km Sveta Nedelja 2011

Pozivamo vas na naš slijedeći breveto: BRM 400 km Sveta Nedelja. Trasa je: Sveta Nedelja – Stojdraga – Ozalj – Karlovac – Slunj – Plitvička Jezera – Korenica – Gospić, a u povratku: Gospić – Korenica – Plitvička Jezera – Slunj – Karlovac – Jastrebarsko – Rakov Potok – Sveta Nedelja.

Ukupno: 423 km i oko 3900 m visinaca. Start i cilj su, tradicionalno, s glavnog Svetonedeljskog trga. Start je predviđen za 22 sata u petak 6. svibnja. Vremensko ograničenje za ovaj breveto je 27 sati, što znači da ćemo vas na cilju u Svetoj Nedelji čekati sve do 1:00 ujutro u nedjelju 8. svibnja. Za sve sudionike je u povratku na Plitvičkim Jezerima organiziran ručak.

Vidimo se na startu!

Prijave

– startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za 70 kuna. Prijaviti se možete zaključno do 5. svibnja. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije


plan puta BRM 400 km Sveta Nedelja 2011

– na startu će svaki sudionik breveta dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati izjava (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.