Najava BRM 600 km Sveta Nedelja 2011

Randonneurs Croatie vas poziva na posljednji breveto u našem kalendaru i posljednjem iz Super Randonneur serije BRM 600 km Sveta Nedelja.

Trasa breveta je Sveta Nedelja – Jastrebarsko – Karlovac – Delnice – Rijeka – Pula – Buzet – Rijeka – Delnice – Karlovac – Jastrebarsko – Sveta Nedelja. Ukupno to iznosi 600 km i oko 7100 m visinaca. Start i cilj su tradicionalno s glavnog Svetonedeljskog trga.

Start je u subotu, 4. lipnja, u 6:00, vremensko ograničenje je 40 sati, što znači da na cilj treba doći do nedjelje u 22 sata. Svaki sudionik može prilikom prijave predati jednu manju torbu ili ruksak koji će biti transportiran do Svetvinčenta (na 320. km), gdje će biti omogućeno spavanje. U hotelu Risnjak u Delnicama će biti organiziran ručak za sve sudionike u nedjelju, što će također biti uključeno u startninu.

Vidimo se na startu!

Prijave

  • startnina iznosi 150 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za 70 kuna. Prijaviti se možete zaključno do 2. lipnja. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.