Najava BRM 600 km Sveta Nedelja 2012

Randonneurs Croatie vas poziva na najduži breveto koji organiziramo ove godine, BRM 600 km Sveta Nedelja. Trasa breveta je Sveta Nedelja – Pisarovina – Karlovac – Delnice – Rijeka – Labin – Pula – Labin – Rijeka – Delnice – Karlovac – Jastrebarsko – Sveta Nedelja. Ukupno to iznosi 602 km i oko 6500 m visinaca.

Start i cilj su tradicionalno s glavnog Svetonedeljskog trga. Start je 21. srpnja u 6:00, vremensko ograničenje je 40 sati, što znači da na cilj treba doći do nedjelje u 22 sata.

Svaki sudionik može prilikom prijave predati jednu manju torbu koji će biti transportiran do kontrolne točke Pula. Na kontrolnoj točki u hotelu Risnjak u Delnicama bit će organiziran ručak/doručak za sve sudionike u subotu i nedjelju, što će također biti uključeno u startninu.

Vrijeme će biti, naravno, odlično. Vidimo se na startu.

Prijave

Startnina iznosi 150 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za 70 kuna. Prijaviti se možete zaključno do 20. srpnja. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

na startu će svaki sudionik breveta dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Prijavljeni

  • Robert Đonđ
  • Tanja Kavčič
  • Andrej Zaman
  • Edi Vovk
  • Ares Buršić

 

 

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.