Najava BRM 200 km Sveta Nedelja

U subotu 31. kolovoza 2013. na rasporedu je breveto BRM 200 Sveta Nedelja. Bit će to četvrto izdanje prvog breveta: Sveta Nedelja – Pisarovina – Karlovac – Generalski Stol – Oštarije – Ogulin – Vrbovsko – Severin na Kupi – Karlovac – Jastrebarsko – Sveta Nedelja. Iz Ogulina vozimo po istočnijoj cesti i ne prolazimo kroz Gomirje.

Trasa je dugačka 228 km i ima oko 1500 m visinaca. Start je kao i obično na glavnom Svetonedeljskom trgu, trgu Ante Starčevića u 8:00 sati. Vremensko ograničenja je 13:30, što znači da je kontrolna točka na cilju u Svetoj Nedelji otvorena do 21:30.

Vozimo po svim vremenskim uvjetima.

Startnina iznosi 70,00 kn, koliko je potrebno izdvojiti i prilikom eventualne narudžbe po uspješno odvoženom brevetu. Prednja bijela i stražnja crvena svjetla uz reflektirajući prsluk ili trake su obavezni dio opreme za noćni dio vožnje, kao i kaciga koju je potrebno nositi uvijek.

Vidimo se na startu!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Isto toliko treba izdvojiti za medalju koja se može naručiti po uspješnom završetku breveta. Prijaviti se možete zaključno do 29. kolovoza. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se  (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Sveta Nedelja,
  • Karta BRM 200 km Sveta Nedelja,
  • GPX datoteka BRM 200 km Sveta Nedelja,
  • Izjava BRM 200 km Sveta Nedelja koju je potrebno potpisati prilikom registracije.
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.