Najava BRM 200 Pula 2014

Obavijest: Ažurirane karte i plan puta 7-3-2014 17:00

 

Prvi breveto koji organiziramo ove godine je BRM 200 km Pula. Trasa je kraća, jednostavnija i lakša od prošlogodišnje budući da su radovi na cestama završeni. Start je u Puli na parkiralištu Verudela u subotu 22. ožujka u 8:00 sati.

Trasa iz Pule prolazi kroz Galižanu, Vodnjan, Bale, Sv. Lovreč. U Poreču je prva kontrolna točka na benzinskoj stanici Petrol. Iz Poreča nastavljamo kroz Kaštelir, Vižinadu, zatim dolinom rijeke Mirne i kroz Buzet do druge kontrolne točke Restaurant Danilea u Ročkom Polju, gdje će biti organizirana zakuska. Nakon toga slijede Vozilići, Labin, Raša, Barban, Marčana i Loborika. Cilj je u Puli, opet na parkiralištu Verudela.

Breveto treba odvoziti za 13:30 sati, što znači da ćemo vas čekati na parkiralištu Verudela sve do 21:30. Posebno odabrana trasa s umjerenim usponima i bez ijednog penjanja na Učku čine trasu laganom, a opet ne dosadnom: ukupno 202 km i oko 1600 m visinaca.

Podsjećamo da je kaciga obavezna i bez nje nije dozvoljena vožnja. Za sve one koji možda neće dopedalirati do cilja prije sumraka, obavezan dio opreme su i prednja i stražnja svjetla, te reflektirajući prsluk ili trake – poštujte ova pravila zbog vlastite sigurnosti. Start neće biti odgođen ukoliko vremenski uvjeti budu odstupali od idealnih. Korištenje parkirališta se ne naplaćuje.

Vidimo se na startu!

 

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete zaključno do 20. ožujka. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

  • plan puta BRM 200 km Pula
  • karta BRM 200 km Pula
  • detalje trase BRM 200 km Pula možete naći i na: http://www.bikemap.net/en/route/2492616
  • na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, plan puta, karta i breveto karton, a svaki sudionik treba potpisati i Izjavu (svaki sudionik treba imati zdravstveno osiguranje)
  • ovdje možete naći gpx i kml datoteke
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.