Najava BRM 200 km Benkovac 2018.

Start breveta je kao i uvijek kada krećemo iz Benkovca s parkirališta Plodina. Nakon jutarnje kave breveto kreće u 8:00 prema Kistanjama gdje se nalazi i prva kontrolna točka u cafe baru Deja Vu. Nakon toga spuštamo se lagano prema moru I mostom prelazimo na otok Murter točnije do mjesta Betina gdje nas očekuje sljedeća kontrolna točka. Nakon toga slijedi okret, povratak nazad do Tisnog, pa lagano uz obalu sve do Sukošana gdje se opet lagano penjemo dublje u kopno do mjesta Zemunik i još jedne kontrolne točke. Iz Zemunika se spuštamo opet na more, međutim ovaj puta na drugu stranu prema Posedarju, ispred kojega se nalazi zadnja kontrolna točka. Do kraja vožnje nas dijeli cesta koja vodi uz Novigradsko more i možda najteži uspon prije samog Benkovca.

Breveto je ograničen na 13 sati i 30 min, pa ćemo u Benkovcu dežurati do 21:30. Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Prijave

Startna pristojba iznosi 80 kuna. Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna). Prijaviti se, i po potrebi odjaviti, možete do četvrtka, 20.9.2018, u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati tijekom breveta. Prijaviti se na: (novembre123@gmail.com) novembre123 (at) gmail (dot) com

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Benkovac
  • Karta BRM 200 km Benkovac
  • gpx datoteke BRM 200 km Benkovac
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a mora potpisati Izjavu
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.