BRM 200 km Velika Gorica – Dodatne informacije

Da bi što bolje proslavili ovaj događaj, imamo i novosti za sam dan breveta.

Protea Sport će napraviti veliki start, te imati organizirani štand s testnim biciklima. Svaki brevetaš dobit će popust bon od 50% na body fitting Retul, koji će moći iskoristiti u poslovnici u Zagrebačkoj 205, u Zagrebu. Pošto je položaj na biciklu, pogotovo na ovako dugim turama iznimno važan, zbog manje neugodnosti i mogućih zdravstvenih tegoba, mislim da je ovo izuzetan prigodni poklon. Uz to, na licu mjesta ćete moći obaviti mjerenje za potrebnu širina sjedala, ukoliko imate problema s istim. Svi brevetaši dobivaju gratis piće i poklon bidon!

Navodim i testne bicikle, sve redom iz programa za 2020. godinu:

  • – Specialized Roubaix Expert UDi2 2020 (veličine 52, 54, 56 i 58)
  • – Specialized Allez Sprint Comp Disc 2020 (veličine 52, 5 i 56)
  • – Specialized Diverge Comp Carbon 2020 (veličine 54 i 56)

Ukoliko budete zainteresirani, a bicikl slobodan, premjestite svoje pedale i odvozite ovaj breveto na najnovijim Specialized pilama! Druga opcija je da se javite u poslovnicu Protea Sport, te u slijedećih 10 dana možete pokupiti ove testne bicikle i napraviti vožnju u nekom svom aranžmanu. Vama na izbor!

Ali to nije sve! Ne, nećemo dijeliti setove noževa, ali zato ćemo Vas razveseliti dodatnim popustom za sve brevetaše na Garmin uređaje u Protea Sportu, koji ćete moći iskoristiti u određenom vremenskom roku, a na štandu ćete dobiti detaljnije prezentacije i detalje o željenom proizvodu.

Pošto je brojka prijavljenih premašila sva očekivanja, prijave će biti otvorene od 6:00 ujutro, kako bismo stigli startati u 8:00, a na dan zatvaranja prijava, 29.08.2019. u četvrtak, do 13:00 sati, bit će objavljen popis prijavljenih, te molim da svatko zapamti svoj broj jer radimo par boksova sa kontrolnim kartonima i prijavama. I ponesite sitne novce za startninu, idealno točan iznos, da sve obavimo brzo i ležerno.

Hvala i lijep pozdrav!

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.