Najava BRM 200 km Požega – Najduža noć

Dragi svi,

s popuštanjem epidemioloških mjera konačno smo u mogućnosti organizirati breveto BRM 200 km Požega – Najduža noć. Start je u subotu 13. veljače u 16 sati iz prostorija NK Dinamo Rajsavac u blizini Požege. Ruta je koncipirana tako da vodi kroz naselja i osvjetljena mjesta koliko je to moguće. Jedina kontrolna točka je u Županji: nakon grijanja i čaja/kave u prostorijama kluba/caffe bara Okac slijedi okret i povratak istim putem u Rajsavac. Nemojte propustiti. Vidimo se!

Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnoj točki u Županji svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn. Prijaviti se možete do 12.01.2021. u 16:00 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se na: (petar.gerstman@gmail.com) petar.gerstman (at) gmail (dot) com.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Požega – Najduža noć
  • Karta BRM 200 km Požega – Najduža noć
  • gpx datoteke BRM 200 km Požega – Najduža noć
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu

Epidemiološke mjere

Sukladno situaciji u kojoj se nalazimo, ovaj breveto će se organizirati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera:

  • Svi sudionici su dužni prilikom boravka na startu, odnosno cilju i svim kontrolnim točkama koristiti maske za lice ili medicinske maske, te se suzdržati od bliskog kontakta.
  • Svim sudionicima će se po dolasku na start, prilikom registracije mjeriti temperatura.
  • Svaki sudionik mora popuniti i potpisati Epidemiološki upitnik.
  • Bit će dozvoljen start u grupama od najviše pet (5) randonera, prema posebnoj satnici o čemu će svi sudionici biti obaviješteni nakon isteka roka za prijavu.

Petar Gerstman

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.