BRM 200/600 km Našice – Najava

Dragi randonneri,

vrijeme je da ponovno obiđemo našu Slavoniju putevima breveta od 200/600km. Dana 04.09.2021. (subota) održat će se breveto BRM 600 km Našice sa startom u 07:00 sati na novorueđenoj šetnici ispred kafića “The Monkey Bar” u samom centru Našica. Kao podrška svim kolegicama i kolegama biciklistima koji se odvaže na ovaj pothvat u istome danu održati će se i breveto od 200 km. Vrijeme i mjesto starta je isto.

Obje rute imaju zajednički početak i prvi uspon prelazimo zajedno no potom se pozdravljamo u Bektežu. 600-ka vozi ka svojoj prvoj kontrolnoj točki u Batrini dok 200-ka ide ka Novom Zvečevu gdje je potrebno napraviti “selife” na mjestu Geopoučne točke.

Trase će se ponovni sresti u Suhopolju te zajedno nastavljamo prema našim dragim domaćinima gdje smo uvijek dobro došli – kafić Zelen Gaj. Uz želje i pozdrave rastajemo se s kolegama koji voze 600-kom i idu u noć prema Batini, Osijeku, Iloku, Šamcu (već tradicionalni kafić Napoleon) i na koncu Našicama!

Do cilja je potrebno doći u subotu do 20:30 sati, za sve one koji će voziti BRM 200 km, odnosno u nedjelju do 23:00 sata za one koji idu na 600 km! Startna pristojba za sve iznosi 70kn.

Osim ispravnog bicikla, obavezna je kaciga, a za noćni dio vožnje kao i onaj smanjene vidljivosti obavezna je upotreba reflektirajućih trake ili prsluke, te prednjeg bijelog i stražnjeg crvenog svjetla. Preporučljivo je imati rezervnu gumu, zračnicu, pumpu i priručni alat. Također, trebalo bi doći ranije na start radi podjele breveto kartona, plana puta i karte. Nakon uspješno završenog breveta možete kupiti komemorativnu medalju po cijeni od 70 kn. Prijaviti se možete na mail (mladen.tom@gmail.com) mladen.tom (at) gmail (dot) com do četvrtka 02.09.2019, do 24:00. sata. U prijavi navedite ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, te telefonski broj. U slučaju da se predomislite, molimo da otkažete porukom na isti email.

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera.

Informacije BRM 200 km Našice 

Informacije BRM 600 km Našice

Vidimo se!

Mladen Tomljanović

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.