BRM 200 km Sveta Nedelja – Najava

U subotu 11. rujna slavi se 100. godišnjica prvog službenog Brevet des Randonneurs Mondiaux u organizaciji Audax Club Parisien. Na taj dan u cijelom svijetu bit će organiziran breveto BRM 200 km. Mi ćemo obilježiti 100. godišnjicu organizacijom breveta BRM 200 km Sveta Nedelja, prvog našeg breveta organiziranog 2009. godine. Start breveta je u 8:00 sati s glavnog Svetonedeljskog trga, trga Ante Starčevića, a cilj Sportski centar Sveta Nedelja, ulica dr. Franje Tuđmana 8, 10431 Sveta Nedelja. Dobro poznata, malo zahtjevna trasa breveta: Sveta Nedelja, Jastrebarsko, Karlovac, Generalski Stol, Oštarije, Ogulin, Vrbovsko, Severin na Kupi, Zdihovo, Karlovac, Jastrebarsko i Sveta Nedelja. Ukupno 214 km uz oko 2000 m visinaca. Breveto je ograničen na 13:30 sati, što znači da ćemo Vas na cilju čekati do 21:30. Za ovu priliku ACP je pripremio posebno dizajnirane breveto kartone i komemorativne medalje (ograničeno na prvih dvjesto prijavljenih). Sve sudionike ćemo dočekati večerom na cilju.

Dozvoljena je upotreba, tehnički ispravnog, bicikla bilo koje vrste (tandemi, tricikli, …) pogonjenih isključivo vlastitim mišićima. Obavezna oprema je kaciga, a za noćni dio vožnje, kao i za uvjete smanjene vidljivosti prednje bijelo, stražnje crveno svjetlo i reflektirajući prsluk ili trake.

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo.

Informacije

Prijave

Startna pristojba iznosi 120 kuna. Prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com. Prijave do četvrtka, 9. rujna do 13:00 sati. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu. Na start dođite ranije kako bi na vrijeme obavili registraciju. Svaki sudionik će dobiti breveto karton, kartu, plan puta, a dužan je potpisati Izjavu.

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera (sukladno prema ograničenjima i uputama koji će tada vrijediti).

Breveto se ne odgađa ili otkazuje zbog vremenskih uvjeta. Vidimo se!

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.