BRM 200 km Dolenjska ne mora biti ravna

Dragi svi,

s pogledom na osunčanu randonneursku budućnost i suhe ceste (Gatam iz graha! 🙂 ) pozivam vas da se pridružite na jednom brevet biseru koji će nas odvesti prek meje v Sloveniju. Budemo se vratili, naravno.
Start je u nedjelju, 24. Travnja od 8:00 s Trga A. Starčevića u Sv. Nedelji.
Kao i obično, neću vam opisivati stazu.
Djelomično je možete vizualizirati kad pogledate kartu i visinski profil. Da, uspon na Bohor će biti naporan no ne i nesavladiv. Sve muke po Bohoru ćete zaboraviti kad krenete kanjonom Save prema sjeverozapadu.
Zgodno je napomenuti da će vas na dva mjesta u Sloveniji dočekati, ili nešto za zasladiti se ili nešto za konkretno pojesti. O tim i ostalim hedonističkim preporukama opširnije prije samog starta.

Molio bih vas da dobro proučite trasu breveta i detaljno napisanu putnu knjigu kako bi mogućnost lutanja, padova, ozljeda i oštećenja bicikala sveli na minimum.
Izjave, kartu i putni list niste dužni tiskati. Dočekati će vas na startu zajedno s kartonima.

Vremensko ograničenje je nedjelja, 24. travanj u 21:30.
Uz tehnički ispravan bicikl ili bilo kakvo vozilo pokretano isključivo vašim mišićima, obavezni dijelovi opreme su kaciga, reflektirajući prsluk, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo za noćni dio vožnje kao i za vožnju u uvjetima loše vidljivosti te identifikacijski dokument jer bez njega nećete moći preko državne granice. Toplo se preporučuju još mobitel, liječnička iskaznica, nešto gotovine, priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma i rezervna zračnica.

Prijave
Startna pristojba iznosi 150 HRK. Po uspješno završenom brevet maratonu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 HRK. Prijaviti se primaju do petka, 22. travnja do 23:59. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme nastupa. Prijavite se (ovdje.) sibabic (at) gmail (dot) com

Informacije

Cheers!
Siniša Babić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.