BRM 200 km Kupa – Najava

Za ljubitelje valovitog terena, prekrasne prirode ove godine ponavljamo „BRM 200 Kupa“ s imijenjenom trasom.

Ruta počinje i završava u Brodu na Kupi (Hotel Mance d.o.o.). Krećemo sa 23 kilometara zagrijavanja uzvodno, prelazimo rijeku Čabranku kod Zamosta. Prelazimo u Sloveniju i penjemo se iz Sela/Osilnice na skoro 1000m nm. Spuštamo se začinjeno kraćim i dužim usponima kroz Sloveniju najkraćim putem preko Vinice. Nastavljamo prema selu Žunići, produžujemo uz Kupu do Adlešiča i Krasinca gdje se vraćamo u Hrvatsku. Uz Kupu idemo do Ladešića, pa desno do Vukove Gorice. Pratimo glavnu cestu i odmah iza Močila nakon kratkog penjanja se spuštamo u Zabeć i prelazimo u Sloveniju. Do cilja pratimo lijevu obalu Kupe i prelazimo granicu kod Broda na Kupi.

„Ride with GPS“ procjenjuje (laže ali ne mnogo i ne znam u kojem smjeru) 3600m penjanja, Garmin (laže ali stvarno) procjenjuje na ozbiljno preko 4000m penjanja. Zato je start breveta u 7:00.

Breveto je ograničen na 13 sati i 30 min. Start je u 07:00 ispred Hotela Mance, a čekat ćemo vas na istom mjestu do 20:30. Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk i ispravno osvjetljenje. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma

Informacije

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna). Prijaviti se možete do petka, 7. kolovoza, u ponoć. U prijavi navedite ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati za vrijeme breveta. Prijavite se e-mailom: (kornel.boros@gmail.com) kornel.boros (at) gmail (dot) com

Kako potencijalno neki zainteresirani kao i organizator prekidaju godišnji odmor radi breveta, isti će se organizirati samo uz minimalno 10 prijavljenih. Zato se rok prijave zatvara 7. kolovoza.

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.