Najava BRM 300 km Laktec – October Calling

Čujte i počujte!

Listopad Vas zove na laganica breveto Prigorjem, Zagorjem, Međimurjem, Slavonijom i Posavinom, BRM 300 km Laktec nazvan October Calling.

Startat će se u subotu 22.10.2022. u 06:00 sati iz malog i pitomog prigorskog sela Laktec, nedaleko Sesveta, gdje će biti i cilj na kojem Vas čekamo do 02:00 sati u nedjelju 23.10.2022.

Nakon starta krenut ćete već poznatim pravcem preko Zeline i Varaždina do Perivoja Zrinski u Čakovcu gdje ćete kod Starog Grada nabaciti fotkicu sa Zrinskima i odraditi KT1. Nakon toga ćete se spustiti preko Ludbrega do Koprivnice gdje ćete na Trgu Zrinski opet nabaciti fotkicu ali ovaj put sa Spomenikom biciklu i odraditi KT2. Zatim Vas put vodi do Bjelovara gdje ćete se pofotkati kod fontane „Povratak panonskih kitova“ i odraditi KT3. Pošto se ovaj breveto fotkamo po kontrolkama sljedeće fotkanje ćete odraditi u Kutini, na šetnici uz Kutinicu kod replike starinskog bicikla i to će Vam biti KT4. U Kutini se priključujete na dobro znani cestovni pravac i peglate sve do Ivanić-Grada gdje ćete na INA benzinskoj zatražiti žig i potvrditi prolazak kroz KT5. Nakon kontrolke ostaje Vam 30-tak laganih km do cilja!

A da ne bi gladni otišli doma, poslužit ćemo ručak/večeru J

Pošto će se okupljanje održati na terasi obiteljske kuće, molimo Vas da za parking iskoristite prostor ispred Vatrogasnog doma, te površine uz cestu, sve se nalazi unutar 50 m od starta/cilja. Adresa okupljanja je: Laktec 22, Donja Zelina.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn. Prijaviti se možete do 20. listopada u 00:00 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji Vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se (ovdje) ivana.stukelj (at) hotmail (dot) com.

Informacije

  • Plan puta BRM 300 km Laktec – October Calling
  • Karta BRM 300 km Laktec – October Calling
  • gpx datoteke BRM 300 km Laktec – October Calling
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu.

Uz tehnički ispravan bicikl, na brevetima je obavezna kaciga, reflektirajući prsluk i ispravno osvjetljenje. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma. 

Breveto se ne odgađa ili otkazuje zbog vremenskih uvjeta.

Vidimo se!

Ivana Štukelj

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.