BRM 200 km Požega – Antivalentinovo 2023 – Najava

VAŽNO!

U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICE I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆEMO VAS IZVIJESTITI U PETAK, 10. VELJAČE 2022. PUTEM E-MAILA DO 20:00 SATI!

Pozdrav!

Pozivamo vas na treće izdanje breveta Antivalentinovo: start breveta je Ugostiteljski objekt Birc u Požegi, Osječka 19 u subotu 11. veljače u 8 sati. Ruta je uglavnom ravničarska i pogodna za uživanje uz par kava, ako ciljamo kraj limita; u slučaju lošijih vremenskih uvjeta, priča se pretvara u survival. Dakle, obje opcije primamljive.

Vremensko je ograničenje 13:30 sati, što znači da do cilja treba doći u subotu 11. veljače 2023. do 21:30. 

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Požega – Antivalentinovo
  • Karta BRM 200 km Požega – Antivalentinovo
  • Gpx datoteke BRM 200 km Požega – Antivalentinovo
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu 

Prijave

Startna pristojba iznosi 15 EUR. Prijaviti se (po potrebi i odjaviti) možete do petka 10. veljače do 16 sati (ovdje) petar.gerstman (at) gmail (dot) com sa sljedećim podacima: ime i prezime, godina rođenja, poštanska adresa i broj mobitela.

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (10 EUR).

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo, te izotermalna folija. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

Vidimo se !

Petar Gerstman

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.