BRM 400 km Strmec-Graz – Najava

Pozdrav svima!

Pozivamo Vas na  BRM 400  Graz ! 

U subotu 04.03.2023. sa startom iz Rakitja, kamp Zagreb (Jezerska ulica 6, 10437 Rakitje) u 12.00 sati krećemo prema Grazu. Ruta nije previše zahtjevna te nas vodi preko Zaprešića i Zaboka do 1.KT Lepoglava (BP INA) na 66 km. Nakon kratke okrijepe krećemo put Slovenije. Ovaj puta granicu prolazimo bez pokazivanja dokumenata.. Prolazimo kroz Ptuj , koji je jedan od najstarijih Slovenskih gradova. Poznat po dvorcima, vinima iz 1917. godine (Zlata trta). Prolazimo kraj Maribora kojeg ćemo posjetiti u povratku te nastavljamo put Graza. Dolaskom u Austriju ruta će vas često voditi na biciklističke staze pa se istih i pridržavajte. 2KT Graz – Uhrturm (196.5km), znameniti toranj sa satom iz 13. stoljeća visok 28 metara na vrhu brezuljka sa panoramskim pogledom na grad. Nakon kratkog obilaska  centra Graza vraćamo se prema Mariboru gdje je i 3KT u centru grada (270.2km). Kontrolna točka je brončani spomenik iz 1975. godine kojeg je izradio Slavko Tihec. Na povratku prolazimo kroz Slovensku Bistricu,Rogašku Slatinu te i Brestanicu kao i 4KT poznatu po popularnom bicikličkom tunelu (362.5km). Ruta nas i dalje vodi po zelenoj Sloveniji … Krško i Brežice te ulazimo preko Bregane u Hrvatsku. Put nas vodi u Samobor i nakon prelaska preko najpoznatijeg Passo Domaslovec dolazimo do cilja i posljednje kontrolne točke. 5KT Camp Zagreb (406km). Neka Vas na ovom putovanju prati lijepo vrijeme i dobra zabava.

Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Prijave

Startna pristojba iznosi 10,00 eura.

Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 10 eura.

Prijaviti se možete do 02.03.2023. do 24:00 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta.

Prijavite se na  (silvijo@gtp.hr) silvijo (at) gtp (dot) hr.

Informacije 

Vidimo se!

Kontakt: +385 99 205 0 205                                                                    Silvijo Pale-Halić

VAŽNO!
U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICE I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆU VAS IZVJESTI U PETAK 03. OŽUJKA PUTEM E-MAILA DO 20.00 SATI!

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.