Najava BRM 200 km Sesvetsko proljeće 2023.

28-2-2023 – Nove GPX datoteke
————————————–

Pozdrav dragi brevetaši,

približava nam se drugo izdanje breveta „Sesvetsko proljeće“.

Start breveta je na istom mjestu kao i lani, u Sesvetskoj Sopnici ispred društvenog doma na adresi Sopnička 66, u subotu 25.3.2023. u 8:00 sati. Startati se može do 9:00, ali vremensko ograničenje ostaje do 21:30.

Vozimo se po nešto izmijenjenoj ruti od prošle godine koja je u prvom dijelu brdska, gdje se odradi veliki dio ukupnog penjanja, dok je u drugom dijelu uglavnom ravničarska. Proučite plan puta i pratite navigaciju da vas ne iznenadi skretanje u Brstek na 76. km ili da ne fulate Veselu točku oko 99. km.  Na ovogodišnjoj ruti ne vozi se uz Savu preko Oborova nego sjevernije preko Ježeva.

Na cilju će vam biti ponuđen objed, a oni koji žele vegetarijanski obrok, molim da to naglase prilikom prijave. Jelovnik još nije poznat.

Uz ispravan bicikl, obavezna su kaciga, reflektirajući prsluk, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo za noćnu vožnju i uvjete smanjene vidljivosti. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Sesvetsko proljeće
  • Karta BRM BRM 200 km Sesvetsko proljeće
  • GPX datoteke BRM 200 km Sesvetsko proljeće
  • Svaki sudionik će dobiti kartu, plan puta i breveto karton, a dužan je potpisati Izjavu.

Prijave

Startna pristojba iznosi 15 €. Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju 10 €. Prijaviti se, i po potrebi odjaviti, možete do četvrtka, 23. ožujka u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati tijekom breveta.

Prijaviti se možete putem web obrasca ili na (mail organizatora) nikolatojcic (at) gmail (dot) com.

Popis prijavljenih možete vidjeti ovdje.

Veselimo se Vašem dolasku!

Dario Abičić i Nikola Tojčić Nikola

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.