BRM 200 km Gračac – Najava

Start BRM 200 km Gračac je u subotu 20. svibnja u 8:00 sati ispred caffe bar Marino.

Dvije zanimljivosti vas očekuju na brevetu: posjet mjestu rođenja Nikole Tesle, Smiljan i spust (kao velika nagrada) od Baških Oštarija do Karlobaga. Detalje trase možete naći u planovima puta.

Na startu smo za vas osigurali smještaj (11 kreveta u apartmanima) po popularnoj cijeni (20 EUR po osobi). Ukoliko ste zainteresirani molimo navedite u vašoj prijavi.

Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, što znači da ćemo vas na cilju čekati do 21:30. Uz ispravan bicikl obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo za uvjete smanjene vidljivosti i noćni dio vožnje, a uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma i rezervna zračnica.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Gračac
  • Karta BRM 200 km Gračac
  • Gpx datoteke BRM 200 km Gračac
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu

Prijave

Startna pristojba iznosi 20 EUR, u što je uključen obrok i piće na cilju. Na meniju je Čobanac (Čorbanac) s tjesteninom, a od pića koliko možete popiti pivo Ožujsko i Karlovačko, vino crno i bijelo, Coca-cola, Fanta, voda i mineralna. Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (10 EUR). Prijaviti se, i po potrebi odjaviti, možete do četvrtka, 18. svibnja, u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu. Prijavite se ovdje.

Popis prijavljenih možete naći na ovdje.

Vidimo se!

Renato Majić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.