BRM 200 km Novi Vinodolski – Najava

Pozivamo vas na prvi BRM 200 km Novi Vinodolski koji će se održati 14. listopada. Start breveta je u 7:00 sati. Vremensko ograničenje 13:30, do cilja treba doći do 20:30 sati.

Okupljamo se u caffe bar Passage (korzo Hrvatskih Branitelja 44) gdje će se obaviti prijave i podjela kartona (od 6 sati). Parking je osiguran za sve sudionike breveta.

Ruta nas vodi iz Novog Vinodolskog Jadranskom magistralom do Šmrike gdje se odvajamo desno na Krčki most, nastavljamo u pravcu Malinske, te skrećemo lijevo prema Dobrinju gdje je 1. KT u centru Dobrinja (fotografija Zvonika). Na Krčki most se vraćamo preko Čižića, a nakon mosta nastavljamo u smjeru Kraljevice i Kostrene gdje se približavano Rijeci i 2- KT Crkvi Majke Božje Trsatske (foto). Nastavljamo prema Orehovici, uspon prema Čavlima i dalje Lujzijanom do Gornjeg Jelenja (881m.n.v) što je i najveći uspon u trasi. Nakon toga dolazimo do 3. KT Jezero Bajer u Fužinama (foto), dalje idemo kroz Ličko polje do Lukova gdje skrećemo lijevo u smjeru Pletena. Nastavljamo do 4. KT Vidikovac Sviba (foto) i dalje prema Alanu. Slijedi spust prema Senju gdje je 5. KT Sunčani sat na 45 paraleli. Napomena: od Fužina do Senja (53km) nema trgovina da znate planirat opskrbu. Od Sunčanog sata nastavljamo Jadranskom magistralom do Novog Vinodolskog, do cilja: caffe bar Passage.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Novi VInodolski
  • Karta BRM 200 km Novi VInodolski
  • gpx datoteke BRM 200 km Novi VInodolski
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu

Prijave 

Startna pristojba iznosi 20 €. Po završenom brevetu, možete naručiti komemorativnu medalju za 10 €. Prijaviti se možete do četvrtka 12. listopada do 23:59 sati. U prijavi navedite Vaše ima i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta.

Prijaviti se možete na putem emaila  (ovdje) novembre123 (at) gmail (dot) com.

Popis prijavljenih možete naći ovdje.

Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svijetlo za noćni dio vožnje i vožnju u uvjetima smanjene vidljivosti. Preporučeno je imati rezervnu gumu i zračnicu, pumpu i alat. Obavezno sa sobom ponijeti važeću osobnu iskaznicu.

Nakon breveta osigurana je večera. Besplatni smještaj je osiguran u dvije kuće za petak i subotu, kapaciteta ukupno cca 35 osoba. Tko želi spavanje molim da se javi na:

Mob: 098 133 3969
Email: (imaricic45@gmail.com) imaricic45 (at) gmail (dot) com
Ivan Maričić

U slučaju vjetra breveto može biti otkazan. Kontakt organizatora: 099 347 2486.

Renato Majić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.