Najava BRM 200 km Nerezine 2012.

Pozivamo vas na prvi breveto ove godine u organizaciji Randonneurs Croatie. Start je 17. ožujka u 6:00 sati ispred hotela ‘Televrin’ u Nerezinama, otok Lošinj.

Iz Nerezina trasa vodi glavnom cestom prema mjestu Osor i otoku Cresu. Prva kontrolna točka se nalazi na glavnom trgu u Lubenicama. Nakon Lubenica treba doći do dva trajektna pristaništa, Porozina i Merag. Slijedi najduža dionica breveta, 70tak kilometara do mjesta Mali Lošinj, a nakon toga povratak do hotela ‘Televrin’ u Nerezinama.

Ukupno 203 kilometara i oko 3600 metara penjanja. Obavezni dio opreme je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake i svjetla koja će se provjeravati na startu i tijekom vožnje. Vidimo se na startu u Nerezinama!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna (ili 10 eura), a još toliko treba izdvojiti za medalju po uspješnom završetku breveta..

Prijaviti se možete zaključno do 16. ožujka. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com.

Informacije

Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.