Najava BRM 200 km Nerezine 2013

Pozivamo vas na zaključni breveto za ovu godinu u Nerezine, otok Lošinj. Start je 5. listopada u 8:00 sati ispred hotela ‘Televrin’ u Nerezinama. Iz Nerezina trasa vodi glavnom cestom prema mjestu Osor i otoku Cresu. Prva kontrolna točka se nalazi na glavnom trgu u Lubenicama. Nakon Lubenica treba doći do dva trajektna pristaništa, Porozina i Merag. Slijedi najduža dionica breveta, 70tak kilometara do mjesta Mali Lošinj, a nakon toga povratak do hotela ‘Televrin’ u Nerezinama.

Ukupno 203 kilometara i oko 3600 metara penjanja. Obavezni dio opreme je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake i svjetla koja će se provjeravati na startu i tijekom vožnje.

Vidimo se na startu u Nerezinama!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Još toliko treba izdvojiti za medalju koju mogu naručiti svi koji uspješno završe breveto u zadanom vremenu. Prijaviti se možete zaključno do 3. listopada. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku i email adresu, godinu rođenja i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com.

 Informacije

  • plan puta BRM 200 km Nerezine
  • karta BRM 200 km Nerezine
  • gpx datoteka BRM 200 km Nerezine
  • red plovidbe Jadrolinijih trajekata prema otocima Cres i Lošinj iz Brestove i s otoka Krka
  • na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

 

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.