BRM 200 km Zadvarje 2018 – Oko Biokova

Da ne dužimo…

Poziva se svekoliko randonneursko pučanstvo iz Hrvatske i susjednih zemalja, ni dalji susjedi neće biti odbijeni, da nastupi na prvom ovogodišnjem brevetu u organizaciji Randonneurs Croatie.

Start i cilj je Zadvarju, malom mjestu između Brela i Šestanovca, koje se smjestilo na stijenama ponad kanjona Cetine.

Rutu neću posebno opisivati, pogledajte karte i gpx zapise. Ono što je posebno krasi je posebna doza uspona i spustova po kraškom terenu s pregršt pogleda na Biokovo i Mosor, planine što odvajaju more od Dalmatinske Zagore, te more i otoke.

Start je 24. ožujka u 8:00 sati i uz vremensko ograničenje od 13 i po sati, na cilj je potrebno doći do 21:30.

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, te reflektirajući prsluk, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo za noćni dio vožnje kao i za vožnju u uvjetima loše vidljivosti. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Zadvarje 2018 – Oko Biokova
  • Karta BRM 200 km Zadvarje 2018 – Oko Biokova
  • Gpx datoteke BRM 200 km Zadvarje 2018 – Oko Biokova
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu

Prijave

Startna pristojba iznosi 80 HRK. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 HRK. Prijaviti se možete do 22. ožujka u 23:59. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme nastupa. Prijavite se (ovdje) sibabic (at) gmail (dot) com.

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.