Najava BRM 200 km Čakovec 2018

Pozivamo Vas na BRM 200 km Čakovec koji će se održati u subotu 14. srpnja sa startom u 8:00. Start i cilj je na parkiralištu hotela Parku u centru Čakovca. Ovaj breveto nas vodi prekrasnim krajobrazima sjeverozapadne Hrvatske.

Prva kontrolna točka nalazi se u malom zagorskom mjestu Gornja Voća. Put od Čakovca do Gornje Voće većim dijelom vodi sporednim cestama na kojima nema puno prometa.

Do iduće kontrolne točke koja se ujedno nalazi i na najvišem dijelu ovog breveta potrebno je prijeći čitavo hrvatsko zagorje. Put nas vodi preko Lepoglave, Novog Golubovca, rubnih dijelova Zaprešiča, Oroslavlja, pa skroz do planinarskog doma Puntijarka na Medvednici. Sami dom se nalazi na visini od 957 m nad morem. Taj punkt možemo nazvati polovicom puta, ali također možemo reći da je teži tio breveta iza nas.

DCIM/100MEDIA/DJI_0550.JPG

Do iduće kontrolne točke koji se nalazi u Gornjem Knegincu pokraj Varaždina potrebno se spustiti sljemenskom cestom prema Donjoj Stubici, pa preko Marije Bistrice, Konjščine, Budinščine odraditi uspon na Belu i nakon spusta ubrzo dolazimo do Donjeg Voća.

Do cilja glavna cesta nas vodi od Varaždina prema Čakovcu. Za sve sudionike breveta na cilju osigurali smo topli obrok.

Ukupno 218 kilometara i oko 2200 metara penjanja. Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, pa ćemo Vas na cilju čekati do 21:30 sati. Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući reflektirajući prsluk, te prednje i stražnje svijetlo za vožnju noću i u uvjetima slabe vidljivosti.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Prijave

  • startnina iznosi 70 kuna. Još toliko treba izdvojiti za medalju koju mogu naručiti svi koji uspješno završe breveto u zadanom vremenu. Prijaviti se možete zaključno do 13. srpnja u 20 sati. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku i email adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati na brevetu – prijavite se (ovdje) mojaprvastotka (at) gmail (dot) com ili ovdje.

Informacije

  • plan puta BRM 200 km Čakovec 2018
  • karta BRM 200 km Čakovec 2018
  • gpx datoteka BRM 200 km Čakovec 2018
  • na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.