BRM 200/400 km Gračac – Najava

U ponudi su dva nova breveta: BRM 200 km i BRM 400 km oba sa startom iz Gračaca, caffe bar Marino. Start 400tke je u petak 6. svibnja u 22 sata, dok je start 200tke u subotu u 8 sati.

Dvije zanimljivosti vas očekuju na oba breveta: posjet mjestu rođenja Nikole Tesle, Smiljan i spust (kao velika nagrada) od Baških Oštarija do Karlobaga. Detalje obje trase možete naći u planovima puta.

Na startu smo za vas osigurali smještaj (11 kreveta u apartmanima) po popularnoj cijeni (100 kn po osobi). Ukoliko ste zainteresirani molimo navedite u vašoj prijavi.

Breveto BRM 200 km Gračac je vremenski ograničen na 13:30 sati, što znači da ćemo vas na cilju čekati do 21:30. BRM 400 km Gračac ograničen je na 27 sati, te do cilja morate doći najkasnije u nedjelju u 1 sat nakon ponoći. Uz ispravan bicikl obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo za uvjete smanjene vidljivosti i noćni dio vožnje, a uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma i rezervna zračnica.

Informacije BRM 200 km Gračac

Informacije BRM 400 km Gračac

Prijave

Startna pristojba za oba breveta je ista i iznosi 150 kuna, u što je uključen obrok i piće na cilju. Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna). Prijaviti se, i po potrebi odjaviti, možete do srijede, 4. svibnja, u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu. Prijavite se ovdje.

Popis prijavljenih možete naći na ovom linku za BRM 200 km Gračac, a za BRM 400 km Gračac ovdje.

Vidimo se!

Renato Majić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.