Najava BRM 300 km Istra 2010.

Pozivamo vas na drugi breveto u kalendaru Randonneurs Croatie za 2010. godinu, BRM 300 km Istra. Start je 10. travnja u 7:00 u Buzetu, benzinska pumpa OMV, gdje je i cilj.

Breveto ima 305 km i oko 4100 metara penjanja uz vremensko ograničenje od 20:00 sati. Trasa vodi preko Učke do Matulja i Opatije, istočnom obalom Istre do Pule, zapadnom obalom uz Limski kanal do Poreča i Umaga, preko Buja i Motovuna do Pazina i natrag do Buzeta.

Vremenska prognoza je obećavajuća. Zalazak Sunca je u 19:41, pa su reflektirajući prsluk i svjetla obavezni. Vidimo se na startu!

Prijave

– startnina iznosi 70 kuna (ili 10 eura). Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna ili 10 eura). Prijaviti se možete zaključno do 8. travnja. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se (ovdje) randonneurs.croatie (at) gmail (dot) com

Informacije

plan puta BRM 300 km Istra

karta BRM 300 km Istra

elevacijski dijagram BRM 300 km Istra

– kako doći do starta BRM 300 km Istra (potreban instaliran Google Earth)

– na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati i Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Popis prijavljenih

1) Alen Moše,
2) Sebastijan Nedoh,
3) Nevjo Santin,
4) Siniša Babić,
5) Tomislav Buturajac,
6) Darko Fojs,
7) Andrej Zaman,
8) Ervin Škacan,
9) Ares Buršić.

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.