Najava BRM 200 km Bjelovar 2017.

Pozivamo Vas 02.09.2017. u Bjelovar na četrnaesti po redu brevet ove sezone. Start breveta će biti 8:00h u Vita Novoj na samom ulazu u Bjelovar iz smjera Zagreba. Prva kontrolna točka nalazi se u mjestu Garešnica u Hotelu Garić. Do druge kontrolne točke vozimo se po slabo prometnim cestama uz prekrasne krajolike do mjesta Pakrac i caffe bara Palma. Put nas dalje vodi iz Pakraca prema Požegi i u mjestu Kamenska skrećemo prema Novom Zvečevu. Nakon nekoliko kilometara ulazimo u Geo Park Papuk i onda kreće jedan malo duži uspon do Novog Zvečeva, a nakon toga jedan duži spust do treće kontrolne točke u mjestu Voćin caffe bar Park. Nakom Voćina vozimo uz obronke Papuka, teren je nešto brežuljkasti i tako stižemo do nešto većeg mjesta Grubišno Polje. Put nas dalje vodi do Bjelovara i mjesta od kuda smo krenuli. Po završetku sve sudionike očekuje ručak koji je uključen u cijenu startnine.

Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, pa ćemo Vas na cilju čekati do 21:30sati. Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk, te prednje i stražnje svijetlo za vožnju noću i u uvjetima slabe vidljivosti.

Prijave

Startnina iznosi 70,00kn. Po uspješno završenom brevetu možete naručiti komemorativnu medalju za 70,00kn. Prijaviti se možete do 31.08.2017. u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji Vas možemo dobiti tijekom brevetu. Prijave ovdje (senadbegic1982@gmail.com) senadbegic1982 (at) gmail (dot) com

Informacije

  • plan puta BRM 200 km Bjelovar
  • karta BRM 200 km Bjelovar
  • gpx datoteke BRM 200 km Bjelovar
  • na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.