Najava BRM 200/300/400/600 km Našice

Dragi svi,

zadovoljstvo mi je pozvati Vas na breveto po Vašoj želji! U subotu 1. rujna održati će se serija od 200, 300, 400 i 600 km, a na Vama je da si odaberete što Vam je draže. Start je zajednički, u 07.00h s vremenskim ograničenjima kako slijedi:

  • 13:30 sati za 200 km breveto,
  • 20:00 sati za 300 km breveto,
  • 27:00 sati za 400 km breveto,
  • 40:00 sati za 600 km breveto.

Rute su koncipirane tako da se nastavljaju jedna na drugu u želji da druženja randonnerskog duha ne manjka te da motiviramo jedni druge (one koji se premišljaju) da možda pomaknemo svoje dosadašnje granice i okušamo se na nekim novim dužinama.

Ručak je osiguran za sve sudionike na već standardnoj lokaciji u Bricks Pubu u Našicama, no zamoliti ću Vas da zbog lakše administracije ostavite svoje kartone na samom ulazu u Našice, na benzinskoj postaji „INA“. Ovdje imamo malu iznimku, a to je da oni koji idu na 200 km moraju prvo ostaviti svoje kartone, a zatim ići na ručak, dok će ostali ovjeriti svoj karton na kontrolnoj točki za vrijeme ručka.

Na većem dijelu trasa čekaju Vas ugodne i slabo prometne ceste uz vrlo malo makadama zbog radova na cesti u Sikirevcima, no o zaobilaznom putu i detaljima će te biti obaviješteni prije samog starta. Dakako, sve je to već sada ucrtano u .gpx datoteke.

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo za noćne i uvjete slabe vidljivosti. Preporučuje se priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Prijave

Startna pristojba iznosi 70 HRK. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 HRK. Prijaviti se možete do 30. kolovoza u 23:59. U prijavi navedite svoje ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu, broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu i breveto koji planirate voziti. Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a mora potpisati Izjavu.

Prijavite se na: (mladen.tom@gmail.com) mladen.tom (at) gmail (dot) com

Informacije BRM 200 km Našice

Informacije BRM 300 km Našice

Informacije BRM 400 km Našice

Informacije BRM 600 km Našice

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.