BRM 400 km Požega – Najava

01-10-2020 Dodane nove GPX datoteke

U petak 2. listopada na rasporedu je po prvi puta BRM 400 Požega.

Start breveta je u petak u 22h iz objekta „Zlatni lug“, Donji Emovci 32, u neposrednoj blizini Požege. Ruta nas vodi na pošteni krug diljem Slavonije; nije klasično slavonska i nosi pozamašan iznos elevacije. Od jačih uspona tu su Omanovac, Anđina baraka (cca. polovica rute, na istoj kontroli okrepa u vidu sendviči, banane, sokovi, voda, čokolada…) i Petrov vrh, prelazi se Požeška gora, a ponešto se hupsa i penje obroncima Dilja, dok relativno kasniji datum breveta dodaje ekstra dozu dramaturgije u cijeli događaj 😉

Za sudjelovanje na brevetu potrebno je imati ispravan bicikl, reflektirajuće trake ili prsluk za vožnju noću i svjetla na biciklu. Preporučljivo je imati rezervnu gumu i zračnicu, pumpu i alat. Obavezno je nošenje kacige.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn. Prijaviti se možete do 01.10.2020. do 22:00. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se na: (petar.gerstman@gmail.com) petar.gerstman (at) gmail (dot) com.

Informacije

  • Plan puta BRM 400 km Požega 2020
  • Karta BRM 400 km Požega 2020
  • gpx datoteke BRM 400 km Požega 2020
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu
Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.