Najava BRM 400 km Požega

U subotu 24. rujna po treći put održava se BRM 400 Požega.

Start breveta je u subotu u 10 sati iz ugostiteljskog objekta „Zlatni lug“, Donji Emovci 32, u neposrednoj blizini Požege. Ruta nas vodi na pošteni krug diljem Slavonije; nije klasično slavonska i nosi pozamašan iznos elevacije. Od jačih uspona tu su Omanovac na Psunju (na ovoj kontrolnoj točki bit će okrepa u vidu sendviča, banana, sokova, vode), Anđina baraka na Papuku (cca. polovica rute) i Petrov vrh na Krndiji, na početku breveta prelazi se Požeška gora, te se u dva navrata hupsa i penje po obroncima Dilja 😉

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Preporučljivo je imati rezervnu gumu i zračnicu, pumpu i alat.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn. Prijaviti se možete do 22. rujna u 22:00 sata. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji Vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se na:  (petar.gerstman@gmail.com) petar.gerstman (at) gmail (dot) com.

Informacije

  • Plan puta BRM 400 km Požega
  • Karta BRM 400 km Požega
  • gpx datoteke BRM 400 km Požega
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu.

Breveto se ne odgađa ili otkazuje zbog vremenskih uvjeta. Vidimo se!

Petar Gerstman

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.