Najava BRM 600 km Sveta Nedelja

Uskrsni hodočasnici

U petak, 7. travnja 2023. ponovno se okupljamo u Svetoj Nedelji i idemo prema našem lijepom Zagorju, Varaždinu, Međimurju, Podravini, Slavoniji, Moslavini, Prigorju… Start breveta od 600 km je s Trga Ante Starčevića u 7 sati. Vremensko ograničenje je 40 sati, uz 5 kontrolnih točaka. Staza breveta je legendarna staza našega Aresa iz 2015. godine koja će ove godine poslužiti kao trening za predstojeće duže ili kraće distance, za kvalifikaciju ili, na kraju krajeva, za vlastiti gušt iliti užitak. Start breveta je u petak zbogporadi predstojećeg blagdana Uskrsa, tako da nakon završetka stignemo i na šunkicu, francusku, kolače… Na cilju vas čekamo u subotu, 8.4.2023. do 23:00 sata.

Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Informacije

  • Plan puta BRM 600 km Sveta Nedelja
  • Karta BRM 600 km Sveta Nedelja
  • gpx datoteke BRM 600 km Sveta Nedelja
  • Svaki sudionik će na startu dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu

Prijave

Prijaviti se možete do srijede, 5.4.2023. do 24:00 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta.

Prijaviti se možete OVDJE.

Startna pristojba iznosi 10 eura. Svaki sudionik nakon uspješno završena breveta može naručiti komemorativnu medalju po cijeni od 10 eura.

Informacije: 0952012121 ili na (eskacan@gmail.com) eskacan (at) gmail (dot) com

Vidimo se!

Najave za brevete BRM 200/400 km Sveta Nedelja bit će objavljene uskoro!

Ervin Škacan

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.