BRM 600 km Našice – Najava

Pozivamo Vas na BRM 600 km Našice!

Dragi randonneri,

vrijeme je da ponovno obiđemo našu Slavoniju brevetom od 600 km. Start je u subotu 3.0.2022. u 07:00 sati na novorueđenoj šetnici ispred kafića “The Monkey Bar” u samom centru Našica.

Krećemo preko Pleternice, Batrine (1KT) Nove Gradiške, Lipika (2KT), Daruvara do Virovitice (3KT). Od Virovitice vozimo do Krčenika (4KT), zatim do Batine (5KT) gdje se nalazi spomenik naBatinsku bitku iz 1944 godine.Polovicu puta smo prošli te nas ruta dalje vodi prema Osijeku (6kt). Prolazimo nam dragim Vukovarom prema Iloku (7KT), te nastavljamo prema Vinkovcima i predzadnjoj kontrolki Slavonski Šamac (8KT). Dalje nas na putu čeka predivno Đakovo sa svojom katedralom Svetog Petra u neoromaničkom stilu iz 1866. godine. Bliži se kraj jednoj predivnoj Slavonskoj avanturi na dva kotača, te dolazimo i do cilja u Našicama.

Breveto je ograničen na 40 sati, što znači da ćemo vas na clju čekati do nedjelje 23:00 sata. Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svjetlo. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje i rezervna zračnica.

Informacije 

Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta i kartu, a mora prilikom registracije potpisati Izjavu.

Prijave

Startna pristojba iznosi 70 kn. Prijave su otvorene do 1. rujna u ponoć. Prijavite se na silvijo@gtp.hr.

Nakon uspješno završenog breveta možete naručiti komemorativnu medalju po cijeni od 70 kn.

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama  svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik.

Vidimo se !

Kontakt: +385 99 205 0 205                                                                             Silvijo Pale-Halić

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.